Košarkaši se vratili na parket u Draženovom domu, na posao vraćeni i prethodno otpušteni djelatnici KK Cibona

FOTO: KK Cibona

S početkom svibnja i popuštanjem mjera uvedenih zbog suzbijanja pandemije koronavirusa košarkaši KK Cibona vratili su se na teren i održavaju treninge u Draženovom domu. Treninzi se obavljaju u tri smjene uz poštivanje svih preporuka Stožera civilne zaštite i HZJZ-a, izvijestili su iz kluba te naveli kako su igrači u pedesetak dana stanke radili na fizičkoj i kondicijskoj pripremi po planu i programu samostalnih treninga.

Jedino natjecanje koje je ostalo u njihovom rasporedu,  završetak je ABA lige pa su svu snagu uprli na pripreme za isto. Ipak, dotaknuli su se i iduće sezone te kazali kako će definiranjem budžeta, provesti razgovore s igračima i formirati tim, a isto tako će se obnoviti i suradnja s igračima kojima su ugovori istekli.

“I dalje ćemo raditi na razvoju mladih igrača kako bi im Cibona bila odskočna daska za razvoj njihovih potencijala”, rekli su.

Osvrnuli su se i na promjene djelatnika kluba te kazali kako je klub kratko vrijeme operativno funkcionirao samo na direktoru na minimalnoj plaći, a djelatnici su dogovorno prihvatili otkaz. Početkom svibnja, svi su se vratili na svoja radna mjesta, otkazni ugovori su poništeni, a Klub nastavlja dalje normalno funkcionirati, navode.

Osvrnuli su se i na optužbe i prozivanja te se pozvali na transparentnost.

„Naglašavam kako su svi podaci o Klubu, od financijskih i revizorskih izvještaja, sponzorskih ugovora, financijskih planova pa do Statuta, javno dostupni podaci koje svatko može u bilo kojem trenutku provjeriti“, rekao je Domagoj Čavlović, direktor kluba.

Da moraju raditi na komunikaciji s navijačima jasno je i klubu te su najavili kako će više raditi na komunikaciji, poticanju i praćenju.

„Aktivnije ćemo se uključiti kako bi izgradili kvalitetniji odnos sa našim navijačima. Mnogo je pozitivnih primjera na kojima želimo raditi i izgraditi vjernu publiku s kojom ćemo igrati u odličnom okruženju”, zaključili su.


Komentari