‘Korupcija s vama!’ Dario Juričan hitno traži prijem kod predsjednice, evo zašto

Facebook

Dario Juričan, kandidat za predsjednika države koji se na kratko zvao Milan Bandić, poslao je otvoreno pismo aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović. Od nje traži da mu omogući obilazak Pantovčaka.

“Molim Ured predsjednice na odlasku da mi omogući obilazak budućeg ureda. Naime, kao legitimnom kandidatu nije mi svejedno gdje ću stolovati kad pobijedim.

Josip Broz Tito nije volio ostajati na Pantovčaku jer je put od spavaće sobe do toaleta bio predug – volio bih se osobno uvjeriti jesu li se ti teški uvjeti stanovanja promijenili?

U Uredu ću primat kriminalce svih profila, želim da se osjećaju ugodno. Primat ću i uglednike, kao primjerice gradonačelnika Zagreba i njegove pročelnike. Ako će tada još biti na slobodi.

Naime, ako je g. Mamić organizirao rođendanske fešte u Uredu onda je tu bilo krša i loma, a da mi ‘prostite, ja sam fin čovjek i volim da me dočeka uredno i nelomljeno.

U obilazak dolazim s mojim psom Ginom. Gin je strah i trepet Zagreba od kad je natjerao u bijeg Rudija i njegovog Gazdu, pa vas molim da pri pregledu ne bude vaših pasa kako Gin ne bi morao preventivno djelovati.

Prikupljanje potpisa kreće u petak 22.11.2019. i molim vas da mi se do tada omogući obilazak ureda, jer čemu uopće trud mog biračkog tijela da postanem Predsjednik ako će me gore dočekati Mamićev ćumez?

U nadi da će vaš Ured skoro poslati po mene ona rotirajuća kola s kojom ću se lako, poput vas, probiti kroz prometnu gužvu do mog budućeg Ureda, srdačno vas pozdravljam!

Korupcija s vama!“, stoji u pismu.


Komentari