Konzum i Kaufland razveselit će prvašiće i njihove roditelje: Evo koju su promjenu uveli

Pixabay

Kaufland i Konzum idući ponedjeljak, 9. rujna, daju svim zaposlenicima, koji su roditelji prvašića, slobodan dan! Roditelji će tako moći provesti dan sa svojim školarcima i stvoriti lijepe uspomene.

Konzumu je ovo već tradicija koju ju uveo prije četiri godine. Tvrde kako će ovu pogodnost ove godine moći iskoristiti 298 zaposlenika.

“S kolegicama i kolegama koji su roditelji prvašića dijelimo ushićenje u iščekivanju njihovog velikog dana te pružamo podršku omogućavajući im da taj dan provedu zajedno te ga ispune radosnim trenucima i stvore lijepe uspomene”, tvrde iz Konzuma.

Kaufand sve novorođene bebe redovito daruje prigodnim poklon paketom, a majkama i očevima koji se vrate s rodiljnog dopusta nastoji se što više olakšati povratak na posao nudeći im mogućnost da prvi mjesec rade pola radnog vremena ili skraćeno. Sada, kao i Konzum, na prvi dan škole osigurava plaćeni dopust.

“Svjesni kako je roditeljstvo ipak najvažniji posao na svijetu, ujedno i jedini koji nema radno vrijeme, Kaufland o svojim zaposlenicima roditeljima brine tijekom cijele godine”, poručuju iz Kauflanda.


Komentari