Kitičari ponovno oštro prozivaju slavnog nogometaša: ‘Fuj, odvratno, takve roditelje treba u zatvor’

Instagra/ David Backham

Umirovljeni nogometaš David Beckham (44) opet je zgrozio velik dio poljubivši svoju sedmogodišnju kći Harper u usta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Awww! David Beckham and daughter Harper, 7, spend some quality time together cheering on the English Lionesses at the Women’s World Cup. ❤️?⚽️ Photo: Catherine Steenkeste/Getty.

Objavu dijeli VANDY POP ? ? ? ? ? (@vandypop)

Kritičari ga već godinama prozivaju zbog ljubljenja u usta sa svojom djecom, nazivajući takvo ponašanje neprikladnim i nastranim, ali unatoč tome ponovio je to pred tisućama ljudi tijekom nogometne utakmice između Engleske i Norveške, piše 24 sata.

Obitelj Beckham slavila je s engleskim nogometašicama koje su izborile polufinale Svjetskog prvenstva u Francuskoj pobijedivši u Le Havreu Norvešku s 3:0.

“Fuj. Koliko je ovo odvratno? Ja bih za ovakvo ponašanje davao novčane, a možda i zatvorske kazne. Uvijek sam se grozila roditelja koji ovo rade sa svojom djecom”, neki su od komentara na Twitteru.

“Vrlo sam blizak sa svojom djecom i tako ih sve ljubim osim najstarijeg sina Brooklyna. On ima 19 godina pa bi to bilo jako čudno” izjavio je jednom prilikom slavni nogometaš, dodajući da će to prestati raditi kada mu ostala djeca uđu u tinejdžerske godine.


Komentari