Kavopije, ovo je za vas! Napišite stih i zamijenite ga za besplatnu kavu

Press

Volite li subotom prošetati gradom, svratite 28. rujna od 10 do 15 sati na Cvjetni trg. Predstavljat će se globalna Julius Meinl kampanja Meet With A Poem, koja potiče druženje i pisanje stihova, a održat će se u utorak, 1. listopada, na Svjetski dan kave, u mnogim hrvatskim gradovima.

Stih možete napisati i u subotu, zamijeniti ga za besplatnu kavu i provesti ugodno vrijeme u druženju s dragim osobama. Napisane stihove potrebno je ubaciti u označene kutije na Cvjetnom trgu. Za svaki napisani stih tvrtka Julius Meinl donira 4 kn udruzi Veliko srce malom srcu, neprofitnoj humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i srčanim bolestima.

Osim pisanja stihova, na Cvjetnom trgu možete pogledati i finale prestižnog natjecanja Julius Meinl Barista Championship, na kojem će se natjecati osam najboljih hrvatskih barista iz  Osijeka, Rijeke, Zagreba i Splita. Natjecanje započinje u 10 sati ujutro, a oko 15 sati saznat ćemo tko je sretnik/ca koji odlazi kao gledatelj na Svjetsko natjecanje barista u Australiju.


Komentari