Juričan Plenkoviću: ‘Evo, ja ću ti doći na kavu, ubaci me u vjetroelektrane…’

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Bivši kandidat za predsjednika i filmski režiser, Dario Juričan, danas je na svom Facebook profilu objavio još jednu u nizu svojih poruka predstavnicima vlasti. Ovoga je puta na tapeti bio Andrej Plenković, a Juričan mu se u poruci sam pozvao na kavu.

Razlog ovog poziva bilo je odbijanje sastanka s premijerom od strane oporbenih predstavnika koje se trebalo odviti danas u jutarnjim satima. Plenković ih je pojedinačno pozvao “na kavu”, a to se ispostavilo problematičnim za apsolutno sve predstavnike oporbe koji su zahtijevali kolektivni sastanak.

Juričan je utvrdio da bi se on tom pozivu rado odazvao, a uz to mu je ostavio i nekoliko karakterističnih poruka o korupciji povezanoj sa svojom aktualnom “metom”. Cijelu poruku pročitajte sami:

“ČUJ PLENX, ČEKAM TVOJ POZIV!
Veleuvaženi commendatore Plenx, kako se dobar broj političkih kalkulanata boji doći ti na kavu, iako su u kampanji tvrdili da će te sirovog pojest, evo, ja se javljam za kavu.
Nas dvojica imamo o čemu razgovarati. Kao prvo bih izdvojio vjetroelektrane; tu me možeš ubaciti u igru sada kada je nastala mala “ekipna rupa”, ako me razumiješ. Tvoj partner Rezač etiketa je prdnuo u čabar i ja sam kao novi gazda Grada čovjek s kojim od sada pregovaraš. Idemo okrenuti pare na obnovi Grada. Kao znak dobre volje ostavit ću u Plinari na direktorskoj funkciji ženu od tvog pajde Kazimira Ilijaša, vođe HDZ-a u gradskoj Skupštini. Moramo raspraviti i o Vodiču za jačanje korupcije, tu tvoja stranka ima velebno iskustvo. Kao što vidiš zajedničkih tema ima. Vesli me kava. S tri kapi mlijeka.
Dario Juričan, gradonačelnik svemira”

 

Dario Juričan rano jutros, omastio je brk u ZET autobusu, ali ne svoj


Komentari