Juričan otkriva još detalja sa sučeljavanja: ‘Kolinda ima švrakopis, ništa nisam mogao pročitati’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

U RTL Direktu gostovao je Juričan koji je komentirao modnu usklađenost između predsjednice i sebe.

“Za razliku od nje, nisam se toliko kuhao. Taj kostimić nije mogla otkopčati i da je potrajalo duže, mislim da bi se skuhala”, kazao je Juričan.

“Slijeva mi je bio Duce (Kolakušić, op.a.), a njoj s desna Đapić, ne možete ni s jednim ni drugim. I onda smo prirodno jedno s drugim… Super je bilo upoznavanje, pitala me jesam li iz stranke “Čak, kaj, što” pa sam rekao da je to onaj prvi pajac. Tako je krenulo. Rekao sam joj da smo se upoznali neki dan pa se čudila. Tad sam rekao Duceu “Slušaj, ako padne na mene, bit će to domino efekt.” Ali, on je rekao “Ako i bude, tu će završiti.” Nema s njim šale. Mislio sam si da ako je ovo početak, kako će završiti.”, govori Juričan.

“To je red od skoro 15 metara i dok dođe zadnji na red, prođe oko 15 minuta i Škoro je užasno tiho pričao pa sam je pitao čuje li ga. U jednom trenutku to više nisam mogao trpiti pa sam je pitao zašto se on uopće kandidirao. Bili smo opušteni, dali smo si truda, a kako je ona bila koncentrirana i sve zapisivala, pričala kako mora replicirati, rekao sam joj da se opusti jer ionako ganja velike štakore pa ne može iskoristiti pet replika samo tako. Bio sam joj kao savjetnik. U tom sam trenutku zapravo spasio čast predsjednice”, rekao je predsjednički kandidat, a nije propustio komentirati ni ono što je predsjednica pisala.

“Pazila je što će reći i velikim štampanim slovima zapisala kome bi replicirala, a ako je pitanje bilo na nekom drugom, onda je zapisivala strategiju odgovora. Ali, ima neki švrakopis, nisam osim štampanih slova uspio pročitati što piše.”


Komentari

loading...
-->