Juričan je prikupio je najbolje citate o Bandiću: ‘On je kao prirodni dijamant, ima vrlo jasan i točan um’

Facebook/Milan Bandić

Nakon što je jučer uputio “otvoreno ljubavno pismo” nekadašnjoj atletičarki Ivani Brkljačić, redatelj i aktivist Dario Juričan ponovno se raspisao o aktualnom gradonačleniku i “uzoru” Milanu Bandiću.

Objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti.

“PREDSTAVLJAMO PRVOG FINALISTA U UTRCI ZA PREDSJEDNIKA SDP-a: REZAČA ETIKETA

(U osmini finala Saucha razbil Zvaneta Brumnića, Rezač etiketa Marasa, Gradonačelnik svemira Senfa, Merzel Opačić, Kikaš R. Ostojića, Snakey Sabu, K. Pejović Anu S. Rukavinu, Manolić Kalinića. U četvrtfinalu Merzel razbila Sauchu, Peović Sneaky, Rezač Manolića i Gradonačelnik svemira Kikaša. U prvom polufinalu Rezač je razbio Merzel, a Gradonačelnik svemira K. Pejović. Finalisti su Rezač etikta i Gradonačelnik svemira)

Rezač etiketa, znan i kao Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik u šestom mandatu, najdugovječniji je hrvatski politički dužnosnik, što ga čini jednom od najkonzistentnijih osoba u političkoj povijesti svih europskih gradova, a grad Zagreb pod njegovim vodstvom postao je europska metropola. Njegovo veliko političko i životno iskustvo, rezultati, uspješna politika kontinuiteta garancija su da građani Republike Hrvatske potvrde ono što Zagrepčanke i Zagrepčani godinama nagrađuju, dajući mu povjerenje svake četiri godine upravo zbog osmišljene politike, jasnih ciljeva i njihove dosljedne provedbe. Međutim, ono što prijatelji i obitelj Milana Bandića prvo kažu o njemu jest da nikad nije izgubio vjeru u ljude, gorljivi entuzijazam i socijalnu osjetljivost.

CITATI O MILANU BANDIĆU:
Milan Bandić je rasni političar.
DAMIR BORAS, 2019.

On ima toliko velike ovlasti da ne može pogriješiti kad ti da nalog. Bandić je jako dobar čovjek, on zaviče pa se nakon 15 minuta smiri. Teško mi je zbog njega da ne bi sada ispalo da je on nekakva divlja osoba, a nije.
VIDOJE BULUM, 2019.

Bandić je kao prirodni dijamant, ima vrlo jasan i točan um. Ono što on radi u odnosima s Moskvom i Sankt Peterburgom pokazuje primjer rukovodstvu Hrvatske. S velikim poštovanjem gledamo na gradonačelnika. Smatram ga jednim od najdinamičnijih i najučinkovitijih gradonačelnika na svijetu. Napravio je pravi bombon od Zagreba. Radi kao točan mehanizam, a ovdje živi gotovo milijun stanovnika.
ANVAR SARVAROVIČ AZIMOV, 2019.

On je čovjek jedne apsolutne nadnaravne energije, čovjek koji cijeli dan živi ovaj grad.
DUŠKO LJUŠTINA

Opet se kao i pred prošle izbore pojavljuju priče o prijavama i dokumentima protiv njega, a te optužbe imaju jednako smisla kao i one da ja tučem ženu.
ZORAN MILANOVIĆ, 2007.

Milan je istinski dobar čovjek.
MLADEN MARKAČ, 2016.

Milan Bandić ima pozitivan stav prema suverenoj Hrvatskoj proizašloj iz Domovinskog rata, daje potporu hrvatskim braniteljima i generalima, ne poziva se na kontinuitet Mesićeve politike, a podržao je i osnivanje trećeg entiteta za Hrvate u Bosni i Hercegovini. Napose, uz socijalnu osjetljivost, Milan Bandić deklarira bliskost kršćanskim vrijednostima.
MIROSLAV TUĐMAN, 2010.”

Juričan opleo po Brkljačić: ‘Pet si godina na Trgu upravljala zaštićenim adventskim područjem Lička kuća’


Komentari