‘JEL’ BI ME MOGLI VI MALO PUSTITI NA MIRU?’ Šefica Hitne izgubila živce zbog pitanja o bolnici Sveti Duh: ‘Ja ću tražiti zaštitu od vas!’

Foto: Lana Slivar Dominic / HINA / POOL

Skandal za skandalom trese Kliničku bolnicu Sveti Duh, a javnost je zgrožena snimkama koje su procurile u javnost, ali i smrću dvojice pacijenata na Hitnom prijemu te bolnice.

NOVI PROBLEMI ZA SVETI DUH! Inspekcija šalje prijavu DORH-u, otkriveni uznemirujući razlozi za to

O smrti dvojice pacijenata, od kojih se jedan navodno u kutu čekaonice Hitne pomoći ugušio u vlastitoj povraćotini, novinarka Dnevnika Nove TV htjela je upitati ravnateljicu Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maju Grbu Bujević. Reakcija ravnateljice zgrozila je sve.

“Je l’ bi me vi mogli pustiti malo na miru? Ja vas lijepo molim, vi mene ganjate po Hrvatskoj. Ja vas lijepo molim, molim vas nemojte to raditi”, poručila je novinarki Grba Bujević.

“Ovo je nevjerojatno. Znate što, oni mene proganjaju po Hrvatskoj, ja to vama ne mogu opisati”, poručila je ravnateljica Hitne ženi koja je stajala pokraj nje nakon što je novinarki krenula leđa, a onda ju nastavila ponovno napadati.

“Ja ću tražiti zaštitu od vas. Ja znam da vi sad ovo snimate. Uistinu vam sada kažem, tražit ću od vas zaštitu. Zašto? Zato što me ganjate po Hrvatskoj”, dodala je Maja Grba Bujević.


Komentari