Jeftinim trikom pokušao prevariti policiju, a kad mu ni to nije upalilo, dao se u bijeg

Facebook

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krađa“ na štetu trgovačkog društva iz Zagreba i kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“, izvijestili su iz PU zagrebačke.

U tijeku policijske patrole našao se blizu ukradenog automobila, uslijedila je filmska scena

Naime, sumnja se da je 38-godišnjak, 8. svibnja oko 3.30 sati na Trešnjevci u Petrovaradinskoj ulici, otuđio osobni automobil marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba te se udaljio s mjesta događaja.

Kako bi prikrio da je automobil ukraden, preko originalnih registarskih pločica nalijepio je automobilu nepripadajuće probne registarske oznake te se njima koristio u vožnji.

No, policijski službenici patroliranjem kvartom prepoznali su automobil od kojeg se u tom trenutku udaljavao osumnjičeni. Naredili su mu da stane, a on je počeo trčati. No, nedugo nakon toga uhitili su ga u ulici Mlinovi te je doveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju predan je pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, zaključuju iz policije.


Komentari