Jedinstvena prilika, kino Tuškanac donosi filmove najistaknutijeg švedskog redatelja i to potpuno besplatno

Foto: Kino Tuškanac

Filmovi najistaknutijeg švedskog redatelja, Ingmara Bergmana, od ponedjeljka u 20 sati bit će dostupni za besplatno gledanje na web stranici kina Tuškanac. 

Prvi na redu film je Persona iz 1966. godine, a on je jedan od najuspjelijih filmova autora te se redovito nalazi na listama najboljih i najvažnijih filmova svih vremena, a ova prilika jedinstvena je jer, osim što je gledanje besplatno, kino Tuškanac je poznato po tome što svoje filmove prikazuje samo jednom.

Film će biti raspoloživ putem linka i promo koda na web stranici kina te dostupan za besplatno gledanje 24 sata, a kino je izdalo i Upute za besplatno gledanje u kojima objašnjavaju kako je na web stranici kina potrebno kliknuti na trenutno ponuđeni film, a potom na stranici filma kliknite na video, na gore desno ponuđenu opciju RENT $2,99 (opcija dostupna samo za područje Hrvatske).

Za pristup filmu potrebno je prijaviti se, a ukoliko nemate Vimeo korisnički račun morate se registrirati. Potom odaberete opciju RENT – APPLY PROMO CODE gdje ne upisujete podatke o kartici.

Promo kod objavit će kino te ćete njega upisati te kliknuti APPLY i CONTINUE, a nakon prihvaćanja koda kliknite WATCH NOW i uživajte u filmu, objašnjavaju iz kina.

U ponedjeljak je na redu prvi film, a svaki dan na web stranici kina u 20h bit će postavljen link na novi redateljev film koji će biti dostupan za gledanje iduća 24h. Kino je pripremilo čak 11 filmova za besplatno gledanje, a preostalih 20 bit će raspoloživo za gledanje uz naknadu od $2,99 (okvirne protuvrijednosti 20 kn).

Svaki film bit će najavljen na Facebook stranici kina.


Komentari