Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca stradao u prometnoj nesreći: Hospitaliziran je, a iščekivana predstava otkazana

Ranko Suvar / CROPIX

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca Mislav Čavajda ozlijeđen je u prometnoj nesreći zbog čega je Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu otkazalo premijeru Antigone Slavoja Žižeka, u režiji Angele Richter, zakazane za 20. rujna, a u kojoj Čavajda treba igrati glavnu ulogu, kralja Kreonta, piše Jutarnji.

Nesreća se dogodila oko 1:15 sati, u noći s utorka na srijedu, u Jurjevskoj ulici u Zagrebu. Kako navode u policiji, 36-godišnji vozač Ford Focusa u zasad neutvrđenim okolnostima naletio je na 38-godišnjeg glumca koji je vozilom Hitne pomoći prebačen u KBC Sestre milosrdnice gdje su mu utvrđene lakše ozljede, ali je zadržan na liječenju.

Prema neslužbenim informacijama, Čavajda je stradao na povratku kući s probe za predstavu čija je premijera sada otkazana.

Glumčeva majka za Jutarnji je potvrdila kako se Mislav nalazi u bolnici, ali nije željela više komentirati kazavši kako je ovo za nju, kao i za njega, velika trauma.

Novi planirani datum premijere Antigone planiran je za 19. listopada.


Komentari