‘Jako lijep posao’: Rimac objavio nove fotografije i snimke Nevere a dječak mu predstavio svoj dizajn

Foto: PR

Popularni hrvatski poduzetnik Mate Rimac na Facebooku se oglasio novim fotografijama i snimkama Nevere, što je dovelo i do savjetovanja, pa i mogućeg usmjeravanja jednog mladog života.

Kao piše 24 sata, među komentarima fotografija i videa, javio se i jedan 13-godišnjak koji je podijelio svoje crteže automobila. ovog tjedna na Facebooku je objavio nove fotografije i snimke Nevere.

U komentarima mu se javio dječak (13) koji je podijelio crtež automobila i pitao Matu kako mu se sviđa.

“Mate Rimac, zanima me sviđa li ti se. Kad bih to znao puno bi mi značilo. Predstavljam ti moj dizajn Rimac c3 coupea” napisao je dječak uz detaljni crtež. – napisao je dječak uz detaljan crtež.

Foto: Screenshot/ Facebook

Na Rimčev odgovor nije trebao dugo čekati.

“Jako lijep posao. Sviđa mi se da si primijenio naše ‘Design DNA’ elemente – kravatu na boku auta, dizajn prednjeg kraja Nevere… Super si to primijetio! Samo mi nije baš jasan ispuh iza. Skica je samo jedan mali dio ukupnog procesa dizajna auta, ali vidim da imaš smisla za to. Predlažem da malo vidiš po YouTubeu kako se rade 3D modeli i da se educiraš u tom smjeru. Uz deset godina puno rada i truda, možeš biti dizajner do svoje 23. godine. Nadam se da ćeš onda dizajnirati buduće Bugattije i Rimac aute! Sretno ti”, poručio je Rimac mladom crtaču.

Njegova reakcija oduševila je i druge korisnike. Tako su drugi korisnici ostavljali komentare poput “Bravo. Napokon normalan i motivirajući poduzetnik” i “Svaka ti čast. Stvarno si čovjek. Tako se motivira”.

Da Rimac motivira mlade, već je otprije poznato.

Tako je Zagreb.info pri predstavljanju Nevere i Bugatiija francuskom predsjedniku Emmanuellu Macronu ispred Esplanade uočio grupu dječaka koji su oduševljeno razgledavali i fotografirali Rimčev auto auto prije dolaska visokih državnih predstavnika.

Komentari