Jacques Houdek imao prometnu nesreću: Policija stigla nakon 3 sata i 20 minuta!

Jacques Houdek danas je u centru grada imao prometnu nesreću u kojoj se nepoznati vozač zabio u njegov automobil, a zatim pobjegao.

Jacques je u autu bio sa Michaelom Beckom, koji je za Index rekao da je nakon dva i pol sata čekanja odustao zbog drugih obaveza.

“Najavili su mi da ću očito čekati noćnu smjenu. Podnijet ću prigovor nadležnoj policijskoj postaji”, rekao je Beck.

Dok je čekao policiju, požalio se i na svom Facebook profilu.

“Eto, to je naša prometna policija!!! Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće! NAJSTRAŠNIJE što se 4 puta (!!!) u ovih sat i pol’ NITKO ne javi na 192!!! A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu jer nema dovoljno patrola”.

Maloprije se ponovno oglasio na Facebook profilu.

“Eto, došla policija nakon 3 sata i 20 minuta čekanja. I nakon što su svi glavni mediji objavili vijest. Izvid obavljen. Dvojica najpristojnijih i najprofesionalnijih policajaca. Nisu oni ništa krivi, ljudi rade pošteno svoj posao u okolnostima koje su im dane – kriv je sustav, organizacija! Nitko mi ne može reći da je normalno da mi se četiri puta nitko ne javi na 192!!! Oni s druge strane ne znaju ni kakva je šteta, ni kakva je nesreća bila. Ovaj put, hvala Bogu, nema ozlijeđenih, a moglo je biti svašta!”, napisao je.


Komentari