‘IZNAJMLJUJEM SAMO DOMAĆIMA’ Dalmatinac postao hit zbog oglasa i povoljnih cijena: ‘Velik si čovjek…’

Prijatelji su shvatili ozbiljnost situacije (Foto: Andrija Lucic / CROPIX)

Neuobičajen oglas pojavio se u Facebook grupi Apartmani Hrvatska. Veliku znatiželju te brojne pohvale izazvao zbog poslovnog poteza jednog iznajmljivača koji nikako nije u korak s trendovima i cijenama apartmana na Jadranu.

Naime, jedan Dalmatinac odlučio je ponuditi svoje apartmane isključivo hrvatskim gostima, pritom nudeći iznimno povoljne cijene u usporedbi s trenutnom tržišnom ponudom.

“Ma ja ove godine iznajmljujen samo domaćim ljudima apartmane, iman jednog za 2, jednog za 3 i jednog za 8 osoba. Pošto su cijene se sve napumpale ka luftići prije plaže, pošto je deset deka zimske 15 kuna na akciji, pošto je mliko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta, pošto si nekad za 1500 kuna moga kupit dobru biciklu, a sad nemoš nikakvu, pošto san vidija u jednom dućanu da prodaje posebno onaj ravni dija stola za metnit pijate na njega A POSEBNO NOGE OD STOLA, majketi irudove, pošto mudante koštaju 6 eura, a prije su bile 20 kuna, ja ne znan evo. Pošto FUNKCIONALNA MAJICA u jednom trgovačkom lancu košta 20 eura, ne razumin kakva je NEFUNKCIONALNA MAJICA. Što, nema rupu za glavu? Pošto je auto prije bija sto iljada kuna, a sad je 160, ja iznajmljujen

– 2 osobe = 45€
– 3 osobe = 55€
– 8 osoba = 130€

Klima, wifi, gradele, mašina za prat robu, televizije 82 cm u malin apartmanima i 100 i kusur u velikon, tosteri, kuvala, pi*** materine.
Do centra mista: 150 metara
Do plaže di moš leć ka čovik pod bor: 350 metara
Ima svega jeftino za pojist ako ces u restoran, a ako nećeš, skuvaš u apartmanu manestre i poliješ s tri pomidora iz vrtla i eto ti večere.
Eto, otvaran 1.6., zatvaran 30.9.
Misto: SELINE
Apartmani: ANTE

Foto: Screenshot/ Facebook

“Ja bih ovo unajmila samo radi oglasa. Svaka čast’”, “Najbolji oglas ikad”, “Legenda si, velik si čovjek”, “Da nisam već rezervirala, došla bih kod vas. Svaka čast na ideji! Želim vam da imate popunjene apartmane do kraja sezone”, nizali su se pohvalni komentari ispod oglasa.

 


Komentari