‘IZGUBILI SMO PRIJATELJA I BRATA’ Maja Sever dirljivim se riječima oprostila od Bage: ‘Mislav je bio dobričina kojem nikad nije bilo teško pomoći’

Maja Sever (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Novinarka Maja Sever dirljivim se statusom oprostila od svog kolege Mislava Bage, koji je preminuo u svojoj 49. godini. Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

“Mimi, pa kaj?! Daj pošalji poruku u grupu da se zajebavaš. Da smo papci i da smo nasjeli na foru. Pa se nađemo oko sedam u kvartu na limunskoj i radleru. Naša najstarija imala je figuricu štrumfa koji se zvao Bago.

Toliko su ga voljele. Na jedan je ročkas dofurao ogromnog snjegovića koji svira i pleše kad god se netko pomakne u sobi. Zadavila sam ga skoro. Ono što mnogi od vas koji ste ga gledali na televizijama ne znate jest da je Mislav bio dobričina kojem nikad nije bilo teško pomoći. I ne samo privatno.

Sto puta bi nazvao i pitao: daj, kaj da napravimo za one tvoje koje si objavila na fejsu… i puno puta je pomogao. Taj novinarski napadački gard… to je bio samo posao. Izgubili smo jednog dobrog, dragog i poštenog čovjeka. Prijatelja i brata. Mimi, koma je ovo sve. Molim te pipsni da nije istina”, napisala je Sever.

Podsjećamo, jutros je objavljena vijest da je preminuo Mislav Bago, urednik, reporter i politički komentator koji se informativnom timu Nove TV pridružio 2009. godine.


Komentari