‘ZAŠTO POSTOJI TAKVA NEPRAVDA U ŽIVOTU?’ Prijatelji slomljeni Vedranovom smrću: ‘Budi primjer gore, kakav si bio i nama’

Vedran Patarčić (Foto: Facebook)

Vijest o smrti Zagrepčanina Vedrana Patarčića, koji je nesretnim slučajem preminuo u 34. godini života, a koji je nestao 19. veljače 2021., izazvala je šok i nevjericu među Vedranovim prijateljima i poznanicima.

Vijest o odlasku rastužila je i njegove kolege iz bolnice Sveti Duh, kao i susjede koji su na društvenim mrežama izrazili sućut.

‘Sjećam ga se sa Svetog Duha. Toliko drag, toliko blag u ophođenju s pacijentima, smiren, nasmiješen. Počivao u miru’, ‘Počivaj u miru, svaki put kad bih ušla u bolnicu nasmijao bi me do suza, a mogu reći da je radio najbolje kolače’, ‘Bio je najsimpatičniji na Sv. Duhu, počivao u miru Božjem’, pisali su ožalošćeni poznanici.

‘Poznavala sam ovog dečka, bio je baš dobra i neiskvarena dušica, baš mi je žao. Počivaj u miru dušo divna’, ‘Kolega, prijatelj velikog i iskrenog osmijeha. Počivaj u miru’, ‘Eh prijatelju zar i ti? S tobom pamtim samo lijepe trenutke, uvijek si bio vedar i nasmijan, uvijek si nas sve okretao na pozitivnu. Zašto postoji takva nepravda u životu, zašto uzima samo kvalitetu sa ovog svijeta? Zašto, zašto? Dragi Veki, onim svijetom ponosno koračaj jer imaš i zašto. Budi ponosan za sve što si napravio na ovome svijetu i budi primjer gore kakav si bio i nama’, oprostili su se u komentarima Vedranovi prijatelji.

Podsjetimo, Vedrana je posljednja vidjela njegova majka Gordana. Tog petka kad je nestao, oko 20 sati kazao joj je kako ide prošetati, ali nije se vratio. Zadnji put je viđen u Ulici Janka Matka na Malešnici. Kada je u subotu ujutro Gordana vidjela da se njezin sin nije vratio kući, kontaktirala je policiju.

Što je prethodilo nestanku, ne zna. Otkrila je i kako je Vedran volio biti u prirodi, bavio se sportom te je na triatlonu osvajao i medalje. U trenutku nestanka nalazio na bolovanju zbog teškog prijeloma ruke.

 

 

 


Komentari