ZAGREB JOŠ IMA DOBRIH LJUDI: Divna gesta zetovca!

FOTO: Vesna Vuglek

Danas sve češće zaboravljamo na ljudskost, a to nikako ne bi trebao biti slučaj. Situacija kojoj je svjedočila Zagrepčanka duboko ju je ganula pa je odlučila kako je mora podijeliti s drugima.

Viđeno je prepričala u Facebook grupi ‘Svi mi koji volimo Dubravu’ te se obratila našem portalu kako bi se priča o ovom lijepom činu proširila.

Objavu prenosimo u cijelosti:

”Danas u 15.30 na autobusnoj liniji 223 Dubrava – Trnovčica bila sam dirnuta dobrotom, skromnošću i ljudskošću ovog divnog mladog vozača Ivana Valentića (fotke stavljam uz njegovo dopuštenje), koji je na autobusnoj stanici Klin pomogao dečku u pratnji, pretpostavljam majke, da uđe sa invalidskim kolicima. Otvorio je srednja vrata, spustio rampu za invalide kako bi dečko lakše ušao, za koju nisam do danas ni znala da postoji u busevima. Nakon ulaska dečka u autobus, vratio je rampu na svoje mjesto i nastavio put dalje. Naprosto morala sam otići do njega i osobno ga pohvaliti. Malo je danas takvih vozaća. Ivan Valentić ti su nas ponos. Hvala ti svojim postupkom uljepsao si mi dan?.”

Ivane, tvoj čin je za svaku pohvalu!


Komentari