‘ZA AUTO I 10.000 KUNA’ Majka je pedofilu htjela dati kćer (10) za spolne odnose, a ona bi mu bila kućna pomoćnica

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL, Ilustracija

Višegodišnji boravak iza rešetaka prijeti majci (38) iz Bjelovara koja je pedofilu (55) iz Koprivnice slala nage fotografije i snimke svoje kćerkice. Dvojac se tereti zbog počinjenja sedam teških kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

Naime, optuženici su se upoznali preko Facebooka, gdje je muškarac komunicirao s majkom putem dva profila. Kazao je na suđenju kako mu se okrivljena svidjela kao žena pa ju je zatražio da mu pošalje fotografije 10-godišnje kćeri bez odjeće, piše Danica.

“I ona mi ju je odmah poslala. Fotografiju sam odmah izbrisao”, tvrdi na suđenju. Potom se majci javio s drugog profila gdje se predstavio kao bogataš.

“Jednom sam je pitao bi li mi dala kćer, a rekao sam joj da ću joj kupiti kuću i automobil. No, nisam se planirao naći s njom iako smo se dogovarali”, rekao je 55-godišnjak tijekom istrage.

Osim toga, pristala je doći besplatno živjeti u njegovu kuću s kćeri, a bila bi kućna pomoćnica. On joj je tada ponudio plaću od 10.000 do 30.000 kuna da bi imao spolni odnos s njezinom 10-godišnjom kćeri. I ona je na to pristala.

No, ovu mučnu priču uspjeli su zaustaviti majčin brat i roditelji, koji su u mobitelu pronašli gole fotografije 10-godišnje nećakinje.

Optužena majka pak cijelo se vrijeme branila šutnjom i nije iznosila nikakvu obranu.

Oboma za svako od sedam kaznenih djela prijeti im do 15 godina zatvora.

Državno odvjetništvo predložilo je produljenje mjera opreza protiv 55-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.


Komentari