(VIDEO) MAJKA PREKLINJE: ‘Troškovi su ogromni, molim vas pomozite! Ja sam već dugo na bolovanju’

Facebook/Kristina Kristinka

Kako bi ispričala njegovu priču, javila nam se majka malenog dječaka Marija. Naime, dječaćić ima čak 18 dijagnoza i hitno mu je potrebna vaša pomoć.

Siroti Mario ne može samostalno disati, a roditelji se svakog jutra spremaju na još jedan dan borbe.

”Naš Mario živi uz pomoć kisika i kanile te zahtjeva 24-satnu skrb. Živimo kao podstanari. Muž ima status njegovatelja, a mjesečno samo na lijekove i laksativ trošimo 1000 kuna. Već se skupljalo za Marija – kupljena je medicinska oprema, no sada apel ide za osnovne troškove života”, navela je njegova majka Kristina Ujdur za portal medjugorje-info.

Marekova obitelj živi u podstanarskom stanu, a osim njega imaju i stariju kćer.

”Ja sam već dugo na bolovanju, a muž ima status njegovatelja. Mario na žalost, nikad neće ozdraviti. Hrana, lijekovi, stanarina, gorivo i osnovni troškovi života su ogromni. Ljudi su nam već pomogli, tako smo mu kupili potrebnu medicinsku opremu.”, govori nam Kristina.

”Kod nas je situacija ista, Marek je ponovno u bolnici. Sutra ide doma. Danas je povratio hranu, a trbuh mu se i dalje napuhava. Ima spazme i plazi jezikom”, kaže Kristina i šalje video u kojem se vidi kroz kolike muke ovaj mališan prolazi.

 

Uplatiti se može na račun HR3724020063102578894 u Erste banci na ime Niko Ujdur. U svrhu uplate samo treba naznačiti da se radi o pomoći za liječenje i oporavak Marija. Za donacije iz inozemstva BIC/SWIFT je ESBCHR22.

Roditelji vape za pomoć! Dijelite dalje! Mali Mario ima gotovo 20 dijagnoza


Komentari