VELIKI IZAZOV ZA PODUZETNIKE: Zagreb.info vas nagrađuje totalnim rebrandingom i 50 tisuća kuna

Kako se kao mali poduzetnik probiti do medija i privući pažnju na svoj biznis, pitanje je na koje je odgovor moguće saznati uskoro. Naime, agencija Logobox, full service agencija za integrirana rješenja svih oblika marketinga u suradnji s najčitanijim zagrebačkim portalom Zagreb.info organizira konferenciju pod nazivom Brand&Buzz koja će se održati 19. studenog u hotelu Hilton Garden Inn Zagreb, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Riječ je o zanimljivoj poslovnoj konferenciji namijenjenoj malim poduzetnicima, startupovima, novim obrtnicima te svima onima koji se trude postati prepoznatljivi, a koji će dobiti priliku iz prve ruke saznati sve o PR-u i brendiranju.

Na konferenciji Logoboxa i portala Zagreb.info prisutnima će odgovore ponuditi renomirani predstavnici struke, ali i domaći poduzetnici koji su uspješno savladali lekciju brend imidža i izgradili prepoznatljiv brend i vlastitu uspješnu priču.

Osim stručnih predavanja i korisnih iskustava iz struke, agencija Logobox i Zagreb.info prisutnim poduzetnicima pripremaju vrijedno iznenađenje – jednom sudioniku konferencije darovat ćemo novi vizualni identitet za njegov brend te oglašavanje na portalu Zagreb.info, u ukupnoj vrijednosti 100.000 kuna.

Tako će jedan poduzetnik za svoj brend osvojiti novi logotip, knjigu grafičkih standarda, dizajn posjetnice i pripadajućih grafičkih materijala, ali i web stranicu ili webshop po izboru. Pored toga, dobit će mogućnost besplatnog oglašavanja na portalu Zagreb.info u vrijednosti od 50.000 kuna.

Brend poduzeća puno je više od pamtljivog imena ili atraktivnog vizualnog identiteta, brend čini uspješna komunikacija svoje priče i vrijednosti kupcima, ali i svima onima koji su za rast odnosno uspjeh brend važni. A što to sve čini uspješnu priču i kako je prezentirati javnosti pitanja su na koja će vrijedne odgovore nastojati dati upravo predavači i sudionici B&B konferencije.

Vjerujemo da je kombinacija korisnih predavanja, stručnih predavača te sjajnih poslovnih mogućnosti dobar razlog da rezervirate termin za nadolazeću konferenciju Brand & Buzz u organizaciji Logoboxa i portala Zagreb.info u novootvorenom hotelu Hilton Garden Inn.

Više informacija pogledajte ovdje.


Komentari