Ugledni zagrebački psihijatar: Narkomani i krađe brzo će postati opasan problem!

FOTO: Ante Leskur

Zamijetili ste vijesti: prevaranti, lopovi, kriminalci predstavljaju se kao članovi humanitarnih organizacija, Civilne zaštite, imaju sto kreativnih načina kako prevariti prestrašene stanovnike Zagreba u izolaciji. Svi se pitamo: Kakvi su to ljudi? Kako je moguće, da i u ova najteža vremena, ne samo nastavljaju sa svojom zločinačkom rabotom već se uspijevaju domisliti najkreativnijim rješenjima kako nauditi nama, našim obiteljima, susjedima, cijeloj našoj zajednici?

Odgovore smo potražili i dobili kod jednog od vodećih hrvatskih psihijatara, specijalista za zločinačke umove, doktora Ante Leskura. On u u uzbudljivom video-intervjuu otkriva sve o psihopatima,  ljudima s poremećajima ličnosti – vidi ih kao silno bistre osobe koje baš u ovoj nemiloj situaciji sad vide svoju šansu!

Dr. Leskur u videu navodi kako se moramo se ponašati i daje upute kako zaštiti od prevaranata i kriminalaca sebe, svoju imovinu i cijelu zajednicu. Posebno je zanimljiv onaj dio u kojem tvrdi da će tisuće narkomana vrlo brzo postati ozbiljan sigurnosni problem. Zašto?

Pogledajte video:


Komentari