TATA JE PONOSAN! Tomaševića došao podržati otac Smiljan, simpatizer Domovinskog pokreta: ‘Moj dolazak sve govori’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Čelnik i kandidat platforme Možemo! Tomislav Tomašević ove je nedjelje trijumfirao u utrci za gradonačelničku fotelju Zagreba, s podrškom većom od 45 posto. Njegov protukandidat u drugom krugu bit će Miroslav Škoro. Konačni rasplet doznat ćemo za dva tjedna, a odluka je isključivo na biračima.

Uz epidemiološke mjere, izborne ankete i privremeni rezultati dočekani su na otvorenom, a 20-ak kandidata pred sam govor kandidata za gradonačelnika Tomaševića okupilo se ispred pozornice na platou MSU-a.

Nakon emotivnog govora u kojem je najavio pobjedu u drugom krugu, Tomaševiću su na izbornom rezultatu čestitali članovi obitelji, a potom i ostali stranački kolege.

Rezultati u Tomaševićevom stožeru dočekani su uz pjesmu i ples, a čelniku platforme Možemo! je podršku došao dati i njegov otac Smiljan koji je inače simpatizer Domovinskog pokreta čiji je predsjednik Miroslav Škoro.

U pomalo prohladnom stožeru, atmosfera je bila itekako topla i opuštena, kandidati i članovi zeleno lijeve koalicije nisu krili pokoje pivo u rukama, a razišli su se nešto nakon ponoći.

Izborni stožer Možemo!, Zagreb je Naš! i koalicijskih partnera organiziran je kao press centar, a kandidati, članovi i simpatizeri stranke, koji su se zbog epidemioloških razloga okupili u manjem broju družili su se uglavnom u “backstageu”.


Komentari