OVO NAJVIŠE BOLI I POGAĐA: Mršavi dječačić viđen kako po najvećoj vrućini kopa po kontejneru na Savici (FOTO)

I dok većina njegovih vršnjaka uživa u morskim radostima, povlači roditelje za rukav i kupuje “pištolje na vodu” za lude morske radosti, on traži koricu kruha…

Ljeto je i sezona godišnjih odmora je na vrhuncu. Većina dječaka i djevojčica hoda ulicama sa šarenim sladoledom u rukama. Roditelji užurbano pakiraju stvari za more, kupuju “luftiće”, čamce, lopte i ostale rekvizite za plažu svojoj dječici. I to bi tako trebalo biti. No, okrutna realnost i borba za egzistenciju ovaj put  zarila je zube i u one najslabije te najkrhkije od nas. Ovaj prizor rastužio nas je i ostavio bez teksta.

dječak2

Fotografija je snimljena na zagrebačkoj Savici, a autor iste tvrdi kako je ovo čest prizor: “Puno puta gledam ljude kako kopaju po smeću, čak im i ostavljamo odjeću i hranu u čistim vrećama pored kontejnera. Ali ovo što sam danas ugledala dovelo me do suza. Shvatila sam da je situacija ipak puno gora nego što sam mislila”, rekla nam je potrešena čitateljica koja nam je poslala ove nadasve uznemirujuće fotografije.

dječak

>>>Ovo je fotografija iz 2014.: Prikaz je to stanja HRVATSKOG DRUŠTVA, je li danas BOLJA SITUACIJA?>>>

 


Komentari