NAPADI, PLJAČKE I VATRENO ORUŽJE: U samo jednom danu niz intervencija zbog kriminalnog ponašanja

Photo: Matija Habljak/PIXSELL, Ilustracija

Iako u utorak nije puhala južina, nastao je pravi kaos u metropoli. Policija je dobila prijave čak pet provala i pljački.

Incidenti su započeli u Novom Zagrebu gdje su u podzemnoj garaži dvojica muškaraca napala 39-godišnjaka. Oko 10.25 sati u gospodina su uperili sprej, a potom mu ukrali novčanik u kojemu je bilo nekoliko desetaka tisuća kuna. Liječnička pomoć mu je pružena u KBC-u Zagreb gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Navečer, oko 20.10 sati u Sesvetama je muškarac izvukao vatreno oružje iz džepa i zaprijetio prodavačici. Trgovinu u Ulici Bartola Kašića napustio je s nekoliko tisuća kuna.

Za vatrenim oružjem posegnuo je i razbojnik na Medveščaku, točnije na Ksaverskoj cesti. Tamo je oko 21.40 zaprijetio zaposlenici trgovine i ukrao nekoliko tisuća kuna.

Policija je također priopćila da je u utorak prijavljena i krađa automibila u Susedgradu na Samoborskoj cesti. Otuđen je Citroen Berlingo koji je u vlasništvu trgovačkog društva, vrijedan 11.000 kuna.

Javljaju i da je između 28. siječnja i 2. veljače u Zaprešiću u Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj iz otključane kuće otuđio novac 28-godišnjakinje, točnije nekoliko desetaka tisuća kuna.


Komentari