NAKON DEBAKLA, ŽEŠĆA FEŠTA! Troskot ne gubi nadu niti sekunde: ‘Rezultat samo može rasti, u Zagrebu je budućnost ispred nas’

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

“Naš rezultat može još samo rasti, a kod nas u stožeru se slavi. Jako smo zadovoljni svime. Još uvijek ne znamo koje su gradske četvrti obrađene pa bi rezultat mogao dosta varirati  “, rekao je za Zagreb.info kandidat Mosta Zvonimir Troskot.

Smatra Troskot kako su se etablirali i u Zagrebu i na nacionalnoj razini, što ih čini ozbiljnom političkom opcijom.

“U Zagrebu je budućnost ispred nas. Pogotovo zbog stručnih ljudi koje smo okupili”, govori nam.

Rezultate drugih kandidata, točnije čelnika platforme Možemo! Tomislava Tomaševića, opisao je kao revolt građana staroj gradskoj upravi koja je na vlasti više od 20 godina.

“Stare stranke više neće moći igrati kao prije. Sada je evidentno da Zagrepčani žele promjene i traže konkretna rješenja”, tvrdi Troskot koji je uvjeren da će sa stranačkim kolegama sjediti u Gradskoj skupštini.

“Naša snaga pokazala se ne samo u Zagrebu, već u četiri velika grada Hrvatske”, zaključuje Mostov adut s entuzijaznom u glasu.

Inače, do trenutka objave Troskot je u Zagrebu dobio 3,98% podrške, a u Skuptšini 6.04%.

Podsjetimo, prema prvim privremenim rezultatima DIP-a u drugi krug idu Tomsilav Tomašević (40.68%) i Jelena Pavičić Vukičević (16.57%).

Davor Filipović dobio je 11.03% podrške, Škoro 10.44%, a na petom mjestu je Joško Klisović sa 7,61% i prag prelazi i Vesna Škare Ožbolt s 5.44% podrške.


Komentari