‘NAJSKUPLJI BUREK’ Muškarac nije ni slutio da će zbog doručka postati vijest regije! Oglasila se i zalogajnica!

Nakon što se društvenim mrežama proširila vijesti o slučaju anonimnog dostavljača hrane koji je navodno kažnjen kaznom od 400 eura jer je u vrijeme ‘lockdowna’ u centru Ljubljane, u pauzi od posla sjeo, skinuo masku i pojeo doručak, oglasila se i zalogajnica ‘Burek Olimpija’. Na svojem Facebook profilu dali su obećanje kako će dostavljaču pokriti trošak globe dokaže li da je konzumirao njihov popularni burek sa sirom.

– Tražimo slavnog dostavljača hrane koji je prošlog tjedna u Ljubljani platio kaznu zbog konzumiranja hrane na stubištu ispred Franjevačke crkve. Namjeravamo ga pitati gdje je burek kupio. Ako se pokaže da je to bio naš burek, spremni smo mu pomoći u plaćanju kazne – objavili su.

Slovenski mediji pišu kako je ista zalagonica jedan od partnera nogometnog kluba Olimpija te je ovih dana besplatan burek do kraja života obećala i članovima slovenske nogometne reprezentacije nakon što su se plasirali u grupu B Lige nacija.

Na društvenim mrežama pak počela je kružiti priča kako nije točno da je muškarac jeo burek, već da je samo dobio kaznu jer nije htio staviti masku na lice. Što je istina, doznati će se jedino ako se oglasi muškarac ili policija. Kako god, mora se priznati da bi to bio burek kojeg bi teško mogli zaboraviti da moramo ‘iskeširati’ 3.000,00 kuna!


Komentari