KONAČNO POZNATO IME BEBE: U obitelj Huljić-Grašo stiže djevojčica, a odlučili su ju nazvati ovako!

Petar Grašo i Hana Huljić (Foto: Josko Supic / CROPIX)

Za samo dva mjeseca u obitelj Huljić-Grašo stiže djevojčica. Na vjenčanju godine, pjevač je otkrio uzvanicima spol djeteta, a RTL-ov Exkluziv doznaje i ime.

Hana i Petar su se odlučili za Albu.

Alba je žensko ime koje potječe od latinskog albus, čije značenje je “bijela” ili bijele kose. Uobičajeno je u Španjolskoj, a prevodi se kao zora. Također je popularno ime i u Italiji.

RTL doznaje da je Hani termin porod 23. srpnja, no ni Petar ni tata Tonči neće moći biti u bolnici. Naime, tada se u Parku mladeži održava Fusion World Music Festival, a obojica nastupaju baš na taj dan.

Podsjećamo, Petar i Hana vjenčali su se 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu pred obitelji, kumovima i najbližim prijateljima. Svadbeno slavlje nastavilo se u poznatom splitskom restoranu uz more, a Grašo je imao čak trojicu kumova: umirovljenog košarkaša Dina Rađu, slovenskog chefa Tomaža Kavčića i prijatelja iz djetinjstva Šimu Poduja. Hanina kuma bila je pjevačica Domenica Žuvela.

Grašo je nedavno pred kamerama progovorio o Hani i opisao ju kao “skromno i drago biće”. Također je poručio da zaista pokušavaju sakriti svoj privatni život, no interes medija je velik.

Komentari