KONAČNO JE PAO DOGOVOR? Jelena Pavičić Vukičević preuzima funkciju predsjednice stranke

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Od smrti Milana Bandića članovi njegove Stranke rada i solidarnosti medijima ne žele otkriti detalje o novom kandidatu za lokalne izbore u svibnju. Do danas su tvrdili da će sve međusobno dogovoriti, a do tada ne žele u javnost izlaziti sa spekulacijama.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević  obratila se medijima nakon sjednice stranke BM 365.

Pavičić Vukičević kazala je da su održali dvije sjednice, Predsjedništva i Koordinacije za gradske četvrti. Na prvoj sjednici donešena je odluka da Pavičić Vukičević preuzme funkciju predsjednice stranke.

“Važno mi je da svi članovi dobiju priliku izjasniti se kako vide daljnji rad u stranci, a i koga žele vidjeti za kandidata za gradonačelnika. Proteklih dana isticala su se nova imena, ova stranka počivala je na leđima Milana Bandića, ali on nije bio jedini član”, kazala je i istaknula kako joj je bitno da svaki član kaže koga vidi kako kandidata.

“Moram razočarati sve one koji čekaju da se stranka ugasi ili promijeni ime. Nekima je smetalo zašto stranka nosi ime po živome čovjeku, sada im smeta zašto nosi ime po preminulom čovjeku. To ime i prezime je dio našeg identiteta”, poručila je.

“Okupili smo se u najtežim vremenima, dali smo mu podršku i on nama. Uz Bandića nas veže ljudska emocija, ali znamo da svatko od nas ima svoje ideje i može donijeti jednu novu kvalitetu u tom zajedničkom poslu”, dodala je.

Kazala je i da se nada da će predsjednici već idući tjedan predložiti najbolje kandidate za lokalne izbore.

“Naši će sugrađani odabrati najboljeg za gradonačelnika i u to ne sumnjam. Nadam se da ćete razumjeti da vam danas ne možemo dati odgovore na sva pitanja. Demokratska smo stranka i imamo svoje procese”, kazala je Pavičić Vukičević.

Uskoro opširnije…

 

 

 


Komentari