‘JEL’ ON UOPĆE PLAĆA POREZ?’ HDZ-ov Mario Župan prozvao šefa Čistoće: Ima plaću 26 tisuća kuna bruto, službeni auto i sve privilegije

Foto: screenshot

HDZ-ov Mario Župan u Gradskoj je skupštini postavio pitanje o šefu Čistoće. Naime, zastupnicima je pokazao ugovor i aneks ugovora koji je kaže dobio poštom.

“Dobili smo poštom da je Vić izabran za voditelja podružnice i na tom ugovoru s Novakovićem sklapa aneks ugovora, pa to nemaju ni članovi državnih firmi. On ima plaću 26 tisuća kuna bruto plus auto i sve privilegije, daje mu se još 4500 kuna za najam stana, 500 kuna za režije, a on svaki četvrtak odlazi u Osijek službenim autom. Jel’ on uopće plaća porez i prirez u Zagrebu?”, pitao je Župan dodavši da na internetskim stranicama SDP-a stoji da je Vić i dalje potpredsjednik gradske organizacije Osijek.

Gradonačelnik Tomašević se odmah potom javio za odgovor:

“Dobre su ove fore, dobili smo poštom, kako je rekao vaš predsjednik da je na popisu viška radnika u Holdingu puno uvaženih članova HDZ-a i da su listu dobili poštom. Ma dajte. Dobit ćete odgovor od uprave Holdinga, plaće svih voditelja koliko ja znam su puno manje”, odgovorio je Tomašević i dodao “On nema naknade za odvojeni život k’o vaši zastupnici već naknadu za stan”.

Matić je i dalje inzistirao na odgovoru:

“Nije bitno čiji je on član, ja sam vas pitao da li znate da ima aneks, a on ima aneks kojim dobije 5 tisuća kuna za najam stana, a na temelju koje odluke on to dobiva, pa to je pitanje i za porezne institucije i krim policiju.


Komentari