‘JE*** VAM MAJKU SVIMA, ZAJ******* ME VEĆ DEVET GODINA’ Severina dobila novu prijavu zbog socijalne radnice na Maksimiru

Foto: Instagram

Prije dva mjeseca, Centar za socijalnu skrb, podružnica Maksimir, podnio je prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Vučković (49) Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe, doznaje 24sata.

Naime, u prijavi stoji kako je pjevačica telefonski nazvala Centar za socijalnu skrb te “verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu.” Socijalna radnica izjavila je kako Severina nije birala riječi u razgovoru s njom, a navodno ju je pjevačica pitala:  “s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku”.

Socijalna radnica pokušala joj je objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene obitelji. “Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: ‘Je… vam majku svima, ovo je zaje…, zaje… me već devet godina i sad je dosta'”, navodi socijalna radnica navodne Severinine riječi.

Naime, pjevačica je nastavila vrijeđati ostale zaposlenike Centra, a socijalna radnica u prijavi je navela da takav način komunikacije smatra verbalnim nasiljem.

24sata je o svemu pitao zagrebačku policiju koja im je u utorak potvrdila da provode izvide kaznenog djela i da će po dovršetku kriminalističkog istraživanja podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. U srijedu su dobili novi odgovor policije: “Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni prijedlog biti podnijet Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem.”


Komentari