‘IZ**B*T ĆU TEBE I TVOG DEČKA’ Šimun ‘dobio nogu’ pa objavio gole fotke bivše i pljunuo joj u lice, prijeti mu zatvor

Photo: PIXSELL, Ilustracija

Šimun (30) se poprilično teško nosi s prekidima veza, a zbog “žute minute” koja ga je uhvatila nakon posljednjeg, mogao bi 10 mjeseci provesti na hlađenju iza rešetaka.

Zagrebačko državno odvjetništvo protiv mladića je podnijelo optužnicu zbog nametljivog ponašanja prema bivšoj djevojci Aniti s kojom je bio u intimnim odnosima sve dok ga nije ostavila.

Naime, Šimun je od 1. do 4. ožujka Aniti poslao pregršt prijetećih i vulgarnih poruka u kojima ju je brutalno vrijeđao.

“Iz***t ću tebe i tvog novog dečka”, “nadam se da ćeš uskoro krepat, smeće jedno, da ti se mogu doći israt na grob” i “je… ti mater malodušnu, jadnu, bezosjećajnu, bahatu, siromašnu, šugavu, odvratnu, zamazanu”, samo su neke od poruka koje je uputio 24-godišnjakinji, prije nego što se dogodio incident u kultnom kafiću u centru Zagreba.

Oko 16. sati, 3. ožujka, razjareni Šimun je odlučio da će prestati tipkati poruke pa je došao u lokal gdje Anita radi. Bijesno je otvorio vrata i došao do šanka gdje je počeo urlati “kurvo, droljo, crkni, jedino što zaslužuješ je krepat, glupačo retardirana”. Nakon što mu je ponestalo prostota, pljunuo je djevojci u lice.

Zbog svog ponašanja 30-godišnjak je priveden, ali to ga nije spriječilo da nastavi terorizirati bivšu.

Kada ga je policija pustila na slobodu, Aniti je poslao novu poruku i rekao da posjeduje njezine eksplicitne fotografije koje će objaviti. Djevojka tvrdi da je to doista i učinio na Instagramu, doznaje Danica.

Šimun je tijekom istrage priznao da joj je slao poruke i zbog toga se kaje. No, upozorava kako nije s njom uspostavljao neželjen kontakt jer su u tom razdoblju oni bili u emotivnoj vezi te je naveo imena brojnih osoba koje to mogu potvrditi.

Dvojac se upoznao prije godinu dana u kafiću u centru gdje je djevojka radila. No, Anita njihov odnos nije shvatila kao vezu.

“Povremeno smo se viđali. Nismo bili u ljubavnoj vezi. Imali smo prijateljski odnos, a dvaput sam s njim bila intimna, ali to ne mogu nazvati ljubavnim odnosom. Često smo znali piti kavu, ali shvatila sam da je on posesivna osoba jer je znao govoriti da ako je vidi s bilo kojim drugim dečkom osim njega, da će im stati na kraj.

U veljači sam započela ljubavnu vezu s Viktorom te sam Šimunu to priopćila u porukama. Nakon toga je poludio”, ispričala je tijekom istrage.

Šimunu, dakle, prijeti desetomjesečni uvjetni zatvor, kako je u optužnici predložilo državno odvjetništvo.


Komentari