ISKRVARIO DO SMRTI: Zbog duga od 200 kuna usred noći brutalno nokautirao muškarca

Photo: Grgur Zucko/PIXSELL, Ilustracija

Usred noći muškarcu iz Zagreba je “prekipjelo” što mu dug od 200 kuna još uvijek nije vraćen pa je vidno iznerviran tom činjenicom odlučio svratiti do svog dužnika. U posjet je ovaj je 34-godišnjak poveo i prijatelja, s kojim se odvezao do stana u kojemu je oko 2 sata ujutro nastao kaos.

Dužnik, koji se te večeri zabavljao s prijateljima, pustio ih je u svoj dom kako bi porazgovarali o novcu. No, riječi su se ubrzo pretvorile u čisto nasilje.

Šakom je u glavu 34-godišnjak udario dužnika, koji je od siline udarca pao na leđa i udario glavom o tlo. Njegovi prijatelji odmah su počeli odvlačiti napadača, koji je tada odjurio s mjesta zločina.

Napadnuti muškarac je završio u bolnici, gdje je ustanovljeno da je zadobio krvne podljeve kože glave. Iako je istog jutra pušten na kućnu njegu, samo četiri dana kasnije je preminuo. Zbog prijeloma rebara u vlastitom je domu iskrvario.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu sada je pokrenulo istragu protiv 34-godišnjaka, zbog sumnje na nanošenje teške ozljede koja je za posljedicu imala smrt.

Kobni napad dogodio se lani, 9. lipnja.

 

 

 

 


Komentari