GRAĐANI BJESNE! Nije prošlo niti godinu dana od radova, a ispod podvožnjaka u Škorpikovoj opet poplava nakon kiše

Facebook / Screenshot

Iako je prošle godine bio saniran, odnosno, neko su vrijeme na tom dijelu trajali radovi, famozni podvožnjak u Škorpikovoj ponovo se susreće s problemima!

Veća količina oborina koja je danas pala, opet je poplavile taj dio grada te stvorila kaos u prometu, o čemu svjedoče snimke koje su korisnici društvenih mreža objavili u Facebook grupi “Gajnice jučer danas sutra”, kao i fotografije onih koji su se zatekli tamo.

Facebook / Screenshot
Facebook / Screenshot

Vozači i stanovnici ovog dijela grada su bijesni. A kako i ne bi – jedva se dočekala sanacija spornog dijela, da bi se isti scenarij ponovio niti godinu dana nakon što je sve “riješeno i popravljeno”.

“Uređivanje Škorpikove i Karžnika…nije prošlo ni godinu dana, opet ista stvar…poplava, tako da su nam potrebni čamci i kanui za prijelaz ispod podvožnjaka. Hvala Bandiću na iscrpnom i konkretnom radu”, napisala nam je jedna čitateljica komentar na ovu situaciju.

O ovom se problemu danas na Facebooku oglasio i Renato Petek, zastupnik u Gradskoj skupštini grada Zagreba.


“Podvožnjak u Škorpikovoj opet poplavljen, iako saniran prošlo ljeto! Gdje je kraj ovakvih ‘popravaka’ na naš račun?”, napisao je Petek.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti što će o svemu kazati zagrebački gradonačelnik Bandić, kojeg su građani gotovo pa iste sekunde kada je eskaliralo počeli prozivati za ovaj problem.

 

 

Komentari

loading...