Facebook grupa organizirala pomoć najpotrebnijima, a vi možete pomoći donacijom od samo jednog eura

FOTO:

“Došao sam na tu ideju jer udrugu ne možemo odmah otvoriti, što je u planu. Dobio sam  informaciju da se preko te aplikacije može legalno sakupiti novac za potrebite”, objašnjava nam Dario Oreški, administrator i osnivač Facebook grupe “Potres Hrvatska- pomoć i informacije”. 

Šokantna ispovijest Zagrepčanke Gordane Grgurinović: ‘Ubojica je ukrao moj novac, a sada sa satarom šeće gradom’

Ovoga puta, njegova inicijativa za pomoć ljudima s naglaskom na one pogođene potresom koji su se pronašli u nezahvalnoj situaciji otišla je korak dalje. Putem GoGetFunding platforme prikupljaju novac koji će se kasnije koristiti za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Prevaranti nasrću na FB Grupu „POTRES HRVATSKA“, donosimo jedno istinito svjedočanstvo

“Znači to je jedna od najpovjerenijih aplikacija za sakupljanje donacija. Ovim putem smo se odlučili na sakuplanje za siromašne i one koji su stradali u potresu i potrebite. Nakon naše prve akcije javljale su nam se gomile ljudi, i to oni koji su potrebiti. Ima ih preko trideset. Odlučili smo skupiti oko 5 tisuća eura kako bi svakoj obitelji napunili kuću sa hranom, no nekima treba i hladnjak“, nastavlja mladi Zagorac kojem telefon nije prestao zvoniti od trenutka kada je napravio grupu.

Donacije ne moraju biti izdašne, ona minimalna iznosi samo jedan euro.


Komentari