Dvoje umirovljenika zaraženih COVIDOM-19 napravili kaos na benzinskoj u Zagrebu

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Čovjek bi pomislio da je šala, ali ne. Sad ne znamo bismo li se smijali ili plakali? Ne možemo se načuditi ludosti para umirovljenika koji su jučer navečer na jednoj benzinskoj stanici u Zagrebu napravili totalan kaos.

Dođoše njih dvoje u autu na benzinsku stanicu, napunili auto gorivom. Muškarac (70), u trenutku kad je plaćao zatražio je od prodavača ključ od toaleta, eto, baš ga je stislo. Otišao, obavio što je morao, vratio se na blagajnu predao ključ i išetao. Na svu sreću, godinu dana starija suputnica vratila se do pulta rekla: “Znate, možda bi bilo najbolje da ga obrišete, mi vam imamo onaj  koronavirus”.

Sreća u nesreći da su policajci u tom trenutku bili na benzinskoj, odmah su im naredili da se vrate u svoj auto i ne mrdaju nikamo. Krenula je provjera, iz Klinike za infektivne bolesti dobili su potrvdu kako je stvarno riječ o registriranim oboljelima od Koronavirusa.

Pod policijskom pratnjom, da ne bi zbrisali, dvoje je sedamdesetogodišnjaka prepraćeno u nadležnu bolnicu gdje su ih preuzeli na hospitalizaciju.

Posljedice? Sedamdesetogodišnji muškarac i njegova godinu dana starija partnerica u ovom nevjerojatnom, suludom, neodgovornom pothvatu zaradili su kaznene prijave. Benzinska je zatvorena i biti će dezinficirana, a zaposleni će biti poslani na testove. Nadamo se da umirovljenici nisu nikog zarazili.


A, i njima želimo da se u cijelosti oporave da podnesu konzekvence koje im slijede.

Komentari

loading...