‘DOGODI SE ŽIVOT, NITKO TE NE PITA’: Pišek objavila novi emotivan status i fotografiju na kojoj grli kćer

Nikolina Pišek (Foto: Srecko Niketic / CROPIX)

Voditeljici Nikolini Pišek nedavno je iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović. Na društvenim mrežama je u četvrtak objavila fotografiju na kojoj se nalazi njena mlađa kćer Una i objavila dirljiv status.

“Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol”, napisala je Nikolina.

“I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu”, nastavila je pisati.

“Obamreš jer tvog oslonca vise nema. Zaspao je i znam za sto mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće”, zaključila je Pišek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Ispod objave javili su joj Ida Prester, Toni Cetinski, Marko Grubnić, Tatjana Dragović i Fani Stipković. Srcima joj pružaju podršku, a Iva Radić joj je napisala: “I zato… i dalje život je lijep”.

Komentari