Trebate kuhinjski robot, ručni parni čistač ili nadmadrac, ali nikako da ga nabavite? Pronašli smo odlične ulove na sniženju za Crni petak!

Na prošlogodišnji "crni petak" izdano je 3,96 milijuna računa

Dugo čekate na određene proizvode, no njihova se trenutna cijena nikako ne uklapa u vaš trenutni budžet? Black Friday došao je onda kao naručen, pogotovo ponuda na crnipetak.hr, gdje osim što se znatno spuštaju postojeće cijene, pametno se bira što će biti sniženo. Što su top tri favorita Crnog petka 2021. godine, jasno je na prvu. Radi se o multifunkcionalnom štapnom usisavaču Nano Rovusi,  nadmadracu Aloe Vera 5 zonski Dormeo i kuhinjskom robotu Pro Delimano.

Postoji li ljepše jutro osim onog kada vas probudi miris domaće pečenih slastica? Svježa, mirisna i tek pečena dizana tijesta i domaći keksi čekaju vas na stolu kuhinje, ne morate napuštati toplinu vašeg doma.  Kuhinjski robot Pro Delimano, praktičan za upotrebu, snage 1400 W,  u tome će vam pomoći. Motor dolazi u šest različitih brzina te ima dodatnu funkciju pulsnog rada koja osigurava praktičnu pripremu slasnih delicija. Uz robot dolazi i metalni zupčanik za bolji rad te posuda od nehrđajućeg čelika kapaciteta 4,5 l sa zaštitnom pločicom i tri osnovna dodatka. Upravo je sada idealna prilika da ovako opisana jutra postanu vaša stvarnost, jer kuhinjski robot možete kupiti umjesto 999,90 kuna, možete kupiti po 799,90 kuna.

Foto: Promo

 

Čistoća je oduvijek bila imperativ, a čistoća koja garantira potpunu dezinfekciju nikad nije bila više na cijeni nego u ovo pandemijsko doba koje ne jenjava. Osim što je kvalitetna higijena kućanstva izuzetno važna za naš dom, ona podiže kvalitetu života i raspoloženja. Održite vaš dom čistim i dezinficiranim pomoću multifunkcionalnog štapnog usisavača Nano Rovusa, koji čisti na nano razini. Za čak 99, 95 posto efikasnosti prilikom čišćenja zaslužan je HEPA H13 filter, koji brine da se samo čisti zrak vraća u vaš dom. Ovim usisavačem, osim podova, možete čistiti i područja ispod namještaja, rubove stropa ili bilo koje drugo teško dostupno mjesta. S jednim punjenjem imate 30 minuta vremena da unesete čistoću na vaše odredište.

Foto: Promo

Na vama je zadatak i dužnost da si svake noći osigurate dobar i kvalitetan san. To je moguće i ako trenutno niste u situaciji da si možete priuštiti novi madrac ili krevet. Dormeo ima rješenje za vas, i to po znatno povoljnijom cijeni. Nadmadrac Aloe Vera 5 zonski Dormeo pretvorit će vaš stari ležaj u mjesto stvoreno za lijepe snove i visokokvalitetno mjesto za spavanje.

Foto: Promo

 

Jezgra od Orthocell pjene i pet različitih zona ravnomjerno raspoređuje vašu težinu i osigurava ugodnu noć, neometan san i svježi start u novi dan. Za bolju udobnost i prozračnost nadmadraca dodan je Aloa Vera tretman za mekoću te CleanEffect tretmanom i AirX sustavom za dodatnu higijenu i udobnost.

 

Multifunkcionalni štapni usisavač Nano Rovus možete kupiti sniženog 11 posto, kuhinjski robot Pre Delimao 20 posto, a nadmadrac 55 posto.  Ove ponude trajat će samo od 12.11. do 14.11. Prije i nakon toga snižene ponude na portalu crnipetak.hr traju do 29.11. do ponoći.

 


Komentari