Čini se kako će Zagreb dobiti cabaret klub koji će noćni život preokrenuti naglavačke

Taman kad smo pomislili da je noćni život Zagreba u opadanju, stižu nam vruće vijesti iz centra grada 

Zagreb bi idući mjesec trebao postati bogatiji za novo vruće mjesto u samom centru grada. Naime, kako piše Jutarnji list, trenutno se preuređuje VIP klub na Trgu bana Jelačića. Grad je klub dao na korištenje kazalištu Komedija na neodređeno vrijeme, uz obvezu da ponude program koji će obogatiti kulturnu i turističku ponudu grada. Vodstvo kazališta pomno je osmislilo cijeli koncept,  od uređenja do programa.

Ravnatelj kazališta Komedija, Krešimir Batinić, izjavio je kako je ovakav klub upravo ono što je potrebno gradskom noćnom životu. Osim interijera koji će biti uređen u stilu inozemnih cabaret klubova program kluba će ga u potpunosti pratiti. Glamur, ples burleski, stand up komičari bit će samo dio programa na kojem radi kreativan stručan tandem Miro Ungar i Matija Dedić. Miro Ungar je zadužen za cabaret program koji će biti prilagođen našoj sredini, pa će se nastupima dati zagrebački štih. Matija Dedić osmislio je ciklus jazz koncerata.

“Zagreb sada nema cabaret program, a on mu je potreban. Zato sam osmislio nastupe u kojima će biti puno humora, plesa, estetike, dobrih plesača i malo erotike” – izjavio je Ungar i dodao kako za iduću godinu priprema međunarodni festival burleske. Genijalna simbioza dogodit će se i sa solistima iz kazališta Komedija što će biti jedan od načina da se privuče i mlađa publika.


Komentari