INTERVENTNI I KRIM POLICAJCI NA CVJETNOM TRGU: Nemojte da vas ovaj prizor iznenadi, evo o čemu se radi!

Interventni policajac (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Obzirom da je u tijeku natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka kojim se planira upis 480 polaznika mlađih od 28 godina, Policijska akademija pokrenula je niz promotivnih aktivnosti za natječaj za upis u 2022/2023. godinu.

Jedna od aktivnosti je i održavanje Dana otvorenih vrata Policijske akademije kako bi se što više mladih upoznalo s policijskim zanimanjem i motiviralo da se prijave na natječaj.

Ovog ponedjeljka od 11 do 13 sati, svi zainteresirani su dobrodošli na Trga Petra Preradovića (Cvjetni trg) gdje će Policijska uprava zagrebačka i Policijska akademija organizirati će Dan otvorenih vrata.

U sklopu manifestacije pripremljen je bogat program i pokazne vježbe specijalne jedinice policije ATJ Lučko, taktičko-navalno balističko vozilo kao i demo timovi Policijske škole „Josip Jović“, razna oprema i tehnika koju policija koristi u svakodnevnom poslu.

Na info pultovima bit će policijski službenici temeljne, interventne jedinice, prometne, kriminalističke i granične policije.

Ako vas zanima kako izgleda prosječan dan policajaca, u potrazi ste za odgovorima vezanim za to zanimanje ili vam je san da jednog dana postanete policajac/ka, odazovite se na ovu vrijednu akciju i upoznajte zagrebačke plavce.

Komentari