INTENZIVNA POTRAGA Kod mosta Mladosti pronađeni dokumenti i mobitel nestale Marijane, policija diže dron

Foto: Nestali.hr/Facebook

U tijeku je intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38) koja je javnosti poznata po pobjedi u regionalnom reality showu Big Brother 2011. godine. Njezin nestanak iz stana sa zagrebačke Savice u srijedu je prijavio njezin suprug Karlo Seifert.

Prema neslužbenim informacijama Večernjeg, njezini dokumenti i mobitel pronađeni su kod mosta Mladosti. Navodno su ih pronašli slučajni prolaznici koji su odmah pozvali policiju. Zbog toga se detaljno pretraživao cijeli kvart kao i područje Save od Mosta mladosti u smjeru toplane. Za potrebe potrage podizat će se i dron.

Podsjetimo, Marijana je nestala s kućne adrese u Lastovskoj ulici u Zagrebu. Njezin muž Karlo putem društvenih mreža zamolio je sve da podijele tu informaciju i jave ako bilo što znaju. Također je za Slobodnu Dalmaciju potvrdio da je policija u posjedu Marijaninih dokumenata, no nije otkrio kako je policija došla do istih.

“Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to! Da barem znam gdje je… Nitko sretniji od mene ako večeras dođe kući”, izjavio je Karlo u srijedu.

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara. Ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti). U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].


Komentari