Incident u Osnovnoj školi Stenjevec: Učenik napao učiteljicu, bacio joj mobitel kroz prozor i razbio monitor?

Društvene su mreže danas počele brujati o nemilom događaju, koji se, prema pričanju korisnika Facebooka, danas dogodio u Osnovnoj školi Stenjevec. Tamo je navodno u jutarnjoj smjeni došlo do incidenta s jednim učenikom, zbog kojeg su u školu došle i Hitna pomoć, ali i policija.

Roditelji djece koja pohađaju ovu školu na Facebooku su kazali kako je do incidenta došlo s jednim učenikom viših razreda, koji je navodno napao profeoricu, bacio joj mobitel kroz prozor te pritom razbio monitor računala, a navodno se radi o učeniku s posebnim potrebama.

Kako dalje piše u komentarima, uslijed ovog nemilog događaja, nitko od učenika nije ozlijeđen, a Hitna pomoć najvjerojatnije je došla zbog učenika koji je sudjelovao u tome.

Policija ne može otkrivati detalje, ravnateljica nije željela komentirati

Za komentar o ovom slučaju zamolili smo policiju, ali i ravnateljicu.

Iz PU zagrebačke za portal Zagreb.Info potvrdili su kako su danas bili na intervenciji u spomenutoj osnovnoj školi, no više informacija osim toga nisu nam mogli reći.

Za komentar smo zamolili i ravnateljicu Osnovne škole Stenjevec, koja nam je u telefonskom razgovoru kazala kaka “ne želi ništa komentirati” te je kratko ustvrdila da su oni kao škola poduzeli sve korake da se ta situacija riješi.


Komentari