Imate viška vremena: Pregledajte DESET NAJZABAVNIJIH internet stranica IKAD!

Screenshot

Ako ste jedan od onih kojima vrijeme sporo prolazi ili možda samo tražite pet minuta “mozga na pašu”, posjetite jedne od sljedećih stranica. 

Osim što ćete se dobro se dobro zabaviti, mogli biste nešto i naučiti, prenosi Studentski.hr. Materijala ima za sve, radnike, željne opuštanja i mirne glazbe, one koji vole shopping, ali i igre.

You are getting old! 

Screenshot
Screenshot

Ako zaista mislite da starite i to vas brine, onda ovo nije stranica za vas. Međutim, želite li saznati neobične informacije vezane uz vašu dob, upišite svoj datum rođenja i uživajte.

Chordfy

Screenshot
Screenshot

Za one koji se nisu okušali u sviranju instrumenata, a htjeli bi naučiti, ova bi stranica mogla biti korisna i pomoći u učenju vaših prvih pjesama.

Camelcamelcamel

Naklonjeni ste online kupovini? Onda posjetite ovu stranicu koja prati kretanje tržišnih cijena proizvoda i obavještava korisnike o najpovoljnijoj ponudi. Iako je registracija obavezna, tih nekoliko minuta mnogima je bio mali ulog za tolike uštede.

A soft murmur

Ako želite pobjeći od gradske gužve i vreve, a dogodi se da radno vrijeme još uvijek bilo gotovo, zatvorite oči i na ovoj stranici poslušajte šum valova ili crvkut ptica. Prekrasno!

Khan Academy

Samo za učenjake. Hrpa besplanih knjiga na engleskom.

Library of Babel 

Opet knjige. Za sebe kažu da imaju navjeću online bazu podataka svih vrsta knjiga.

Gravity points

Dok čekate tramvaj ili red za plaćanje režija, zaigrajte ovu igru i vrijeme će proletjeti!

Got Rhytham

Screenshot
Screenshot

Ako su vam se uvijek rugali da nemate ritma, a vi uporno govorila da nije tako, možda je sada idealno vrijeme da saznate istinu.

 

 

 


Komentari