ONI SU ŽIVUĆI SUPERHEROJI: Kada ovo vidite poželjet ćete biti vatrogasac (FOTO)

Facebook/JVP Zagreb

Njihov je posao prvo opasan, a tek onda zanimljiv, uzbudljiv i nepredvidljiv.

Vatrogasci Javne vatrogasne postaje grada Zagreba nedavno su ovu simpatičnu zahvalu. Martina S. Vidaković je na njihovom Facebook profilu javno zahvalila što su joj spasili život. Naime, na sam Božić izbio je požar u Torbarovoj ulici na Medvešćaku, a s obzriom da se vatra brzo širili, četvero stanara pokušalo se spasiti bijegom na balkon i na krov, a jedna je osoba ostala u stanu. Samo zahvaljujući vatrogascima – svi su spašeni, piše Index.hr. 

Zato je i Martina S. Vidaković, koju su vatrogasci evakuirali s krova, napisala zahvalu koja je vatrogascima nedvojbeno najbolja nagrada za njihov rad: “Puno hvala na brzoj intervenciji, bili ste vrlo profesionalni i susretljivi. Svakako smatram da je vas trud vrijedan svake pohvale. Žena s krova.”

vatrogasci zahvala

Oni će raditi i večeras, dok većina slavi Novu godinu, a svoj posao opisuju nepredvidljivim, punim iznenađenja i izazova. Isto tako, može se reći da je i nesebičan i plemenit. Pogotovo danas nema mnogo ljudi koji misle na druge i tu su radi tuđe sigurnosti. Tako je vatrogasac Igor Župančić za N1 priznao kako su zbog svoga posla privlačni i ženama, ali i da građani vatrogasce opećenito simpatiziraju zato što su uvijek spremni pomoći, prenosi Net.hr.


Komentari