I opet ste uspjeli, skupljen iznos za nabavku opreme za Petrovu

Foto: Facebook/Dinamo-to smo mi

Iznos potreban za nabavku opreme za novi odjel neonatologije Petrove bolnice i službeno je prikupljen, objavila je udruga Dinamo-to smo mi na svojoj Facebook stranici te obznanila kako je skupljeno ukupno 4.948.242,00 kuna.

Od danas kreće plaćanje svih predračuna opreme te ćemo vas pravodobno obavještavati o svim transakcijama i objavljivati sve račune, napisali su te objavili i kako je prema Hrvatskoj krenulo i prvih devet inkubatora.

“Uz navedenu opremu za Petrovu bolnicu ovih dana ćemo objaviti i skromni popis koji su nam dostavili iz KB Merkura gdje također postoje Palčići i koji je također stradao u potresu. U tijeku smo prikupljanja ponuda. Kako ćemo prikupljati potrebne iznose tako ćemo tu opremu kupovati i objavljivati i te račune”, napisali su između ostalog. 

Istaknuli su i kako su usuglasili sve pravne i tehničke potrebe velike nagradne igre, kolokvijalno nazvane tombolom, i u idućim danima objavit će sve pojedinosti i početak te akcije, zaključuju te najavljuju i posebno iznenađenje.

U Facebook grupi za Palčiće dresovi na aukciji dostižu nevjerojatne cifre, sve je humanitarno, a evo koji se najskuplje prodao


Komentari