Hrvoje Bujas ostaje predsjednik Udruge Glas poduzetnika: ‘Ne zanimaju nas obećanja, već realizacija’

Foto: N1

Nakon  izborne skupštine održane u četvrtak, Hrvoje Bujas ostaje predsjednik Udruge Glas poduzetnika (UGP) te je dobio povjerenje te udruge za iduće dvije godine.

Kako UGP javlja u svome priopćenju, UGP je na istoj skupštini izabrao i članove nadzornog odbora kojeg sada čine Aco Momčilović, Ivana Ožegović, Danko Bačelić, Silvija Popović i Boris Podobnik te članove Upravnog odbora (Bruno Samardžić, Ivana Matić, Dražen Oreščanin, Vuk Vuković, Hrvoje Bujas, Mislav Bašić i Lana Šiljeg).

“UGP je ujedno i partner i kritičar i predlagač s argumentima. Ne zanimaju nas obećanja, tražimo realizaciju”, rekao je Bujas povodom prihvaćanja novog mandata.

Dodao je i kako je rad UGP-a, njegov pritisak na vladajuće ono što neovisne i jake udruge civilnog sektora trebaju raditi.

“Predstavljen je novi smjer Udruge, plan za proširenje tima i povećanje broja odbora, vezan uz pokretanje zadruge Glas poduzetnika i pokretanje UGP kafića”, najavili su iz UGP-a.

Novi planovi proizlaze i iz izvješća izvršnog direktora Dražena Oreščanina koji ga je predstavio na skupštini u četvrtak. Izvještaj se doticao aktivnosti, ali i financijskom planu za ovu godinu, o čemu zasada ne iznose detalje.

Poznato je kako UGP ima više od 19 000 članova, a Bujas je porčio kako se s tim članstvom u protekle dvije godine, koje su bile vrlo teške za poduzetnike, UGP etablirao  kao jasan glas promjena.

Komentari