ZORAN ŠPRAJC PONOVO ZAPALIO INTERNET: Kada vidite njegov status, sve će vam biti jasno! (FOTO)

Facebook/Zoran Šprajc

Karamarku i Oreškoviću sigurno nije bilo ugodno.

Voditelj i urednik RTL-ova Direkta, Zoran Šprajc, svojim komentarima na račun pojedinih političara ponovo je uzburkao javnosti. Kako mu sarkazma ne nedostaje te kako je zaista vješt majstor provokacije, već je dobro poznato pa tako javnost u većini slučajeva, s oduševljenjem dočeka novu ‘bockalicu’ Zorana Šprajca. Ovaj put, na tapeti poznatog TV voditelja našao se Tomislav Karamarko i mandatar Tihomir Orešković.

Nedugo nakon toga, dio javnosti prozvao je Šprajca kako drži leđa tehničkom premijeru Zoranu Milanoviću, međutim voditelju nije dugo trebalo da im odgovori.

Podsjetimo kako je nedavno javnost brujala o njegovom ”sukobu” s Aleksandrom Stankovićem kada su si nekad kolege s HRT-a, podijelile ne baš ugodne ”komplimente”.  Naime, u emisiji Nedjeljom u 2  Aleksandar Stanković ugostio je književnicu Milanu Vuković Runjić.  Stanković je svoju gošću između ostalog upitao je li gledala Big Brother, na što mu je ona odgovorila da nije. Stanković  je na to odgovorio: ”Big Brother je osvojio dečko koji je prvog dana kada je ušao u kuću izjavio da voli glupe plavuše. Nitko nije reagirao na to, već je taj dečko na kraju slavio i osvojio gotovo 100 tisuća eura. Nisam se ni ja obazirao na tu izjavu jer su mi objasnili da je Big Brother takav”, izjavio je Stanković.


Komentari