Znak pažnje za naše heroje: Besplatna kava za zdravstvene djelatnike, policiju i vatrogasce na Ini i Tifonu

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

INA i Tifon nastavljaju s kampanjom „Kava za naše heroje“ do 22. travnja, a osim zdravstvenih djelatnika, besplatnom kavom u akciji će se moći poslužiti i drugi heroji koji svakodnevno pomažu našem društvu – policijsko i vatrogasno osoblje.

INA i Tifon svjesni su truda kojeg je potrebno uložiti u borbu protiv pandemije koronavirusa Covid-19, a to svakodnevno pokazuju poštivanjem preporuka na maloprodajnim mjestima i ostalim poslovnim lokacijama kako bi se spriječilo širenje bolesti te zaštitilo zdravlje zaposlenika i kupaca.

Iz tog razloga odlučili su produljiti zajedničku kampanju doniranja besplatne kave za zdravstvene djelatnike, koja traje od 24. ožujka, te im priključiti i druge istinske heroje današnjice – policajce i vatrogasce. Izraz je to zahvalnosti na njihovom iznimnoj predanosti svome poslu te nesebičnom doprinosu u vremenu bez presedana kada se naše društvo istovremeno suočava s teškom pandemijom i posljedicama snažnog potresa u Zagrebu.

Zdravstveni djelatnici te policijsko i vatrogasno osoblje će uz predočenje iskaznice ili značke kojom potvrđuju svoj status, odnosno dolaskom u službenoj uniformi, kavu moći preuzimati na odabranim maloprodajnim mjestima Ine i Tifona.


Komentari