ŽESTOKO SE POSVAĐALE NA TWITTERU: Holy provocirala Kosoricu, a onda joj je puknuo film (FOTO)

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Sve je počelo jednim upitom upućenim Jadranki Kosor, a iz njega je proizašla lavina komentara.

Jedna naizgled benigna poruka na Twitteru pokrenula je žestoku raspravu između bivše premijerke, Jadranke Kosor i nekadašnje predsjednice ORaH-a, Mirele Holy.

“Svratim tu i tamo na profil Jadranka Kosor, niti jedan tvit o svemu oko SDP-a. Kao da imaju ugovor o nenapadanju”, napisala je jedna korisnica Twittera uz objavu fotografije bivše premijerke Jadranke Kosor koja je dobro poznata po svojoj svakodnevnoj aktivnosti na društvenoj mreži na kojoj obično komentira događaje vezane za politiku u Hrvatskoj.

Nedugo nakon toga oglasila se i Mirela Holy koja je “tweetala” Kosorici, “Zavijet šutnje”, na što je Kosorica objavila, “Dajte, najte”, a Holy je na kraju opet odgovorila s, “Čekamo reakciju, a nema je”.

prepirka 1

Bivša premijerka je potom uzvratila malo konkretnijim odgovorom. “Pišem, kao i vi, ono što mi se čini važno. Osobito o vlasti. Ne namjeravam se prepirati s onima kojima se, što pišem, ne sviđa”. Mirela Holy joj je odgovorila da se ona ne prepire već samo interesira, a Kosor je na to uzvratila riječima: “Pa, eto, ja nikad vas nisam pitala zašto ste nešto rekli, napravili, a možda me i zanimalo. Lijepi dan želim pa se vidimo”.

prepirka 2

Ipak prepirka je čini se završila pomirbom i to na kavi. “Slobodno pitaj Jadranka, bit će mi drago razgovarati s Tobom. Podsjećam da smo prešle na TI”, napisala je Holy, na što je Jadranka uzvratila: “A, je. Kaj je, je. Pitanja na kavi”.


Komentari