ZANIMLJIV TROJAC UHVAĆEN NA KAVI: Znači li ovo da se Mostu uskoro bliži kraj? (FOTO)

Facebook

Kako se trojac sastaje u kritičnom trenutku kada je napetost između Kramarka i Petrova najveća, bit će zanimljivo vidjeti kome će se prikloniti.

Dok Vlada strepi od raspadanja, odnosno, Mostu prijeti opasno urušavanje, trojac od kojeg dosta toga ovisi sastao se na kavi u Zagrebu. Naime, Ivan Lovrinović, Juro Martinović i Ivica Mišić uhvaćeni su u žustroj raspravi na kavi u jednom zagrebačkom kafiću.

Inače, spomenuti trojac već je ranije izražavao nezadovoljstvo Mostovim vodstvom, odnosno potpredsjednikom Vlade i šefom Mosta, Božom Petrovim, a slučaj Karamarko navodno bi trebao biti okidač da se Lovrinović, Martinović i Mišić u potpunosti odluče odvojiti od Mosta. Razlog sastanka mogao bi čak biti i dogovor oko osnivanja vlastita kluba, a i sam Martinović je to nedavno potvrdio za Jutarnji rekavši kako se neće prikloniti Bandićevu klubu, što je pak najavljivao Milivoj Špika govorivši kako Bandić uz sebe ima povjerenje troje Mostovaca, te je najavio kako će njih trojica, ako dođe to toga imali vlastiti klub.

Kako se trojac sastaje u kritičnom trenutku kada je napetost između Kramarka i Petrova najveća, bit će zanimljivo vidjeti hoće li se u konačnici prikloniti Karamarku ili će ipak ostati uz stranku uz pomoć koje su i došli do Sabora.


Komentari